Valsten's foto

Hallands län

Information

580915-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Valsten's foto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Valsten's foto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Valsten's foto finns i.

Valsten's foto har varit registrerat sedan 1993-04-22 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Valsten's foto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Valsten's foto är och det finns flera verksamheter i Hylte som också är .

Firmatecknare för Valsten's foto är följande:

Vill ni komma i kontakt med Valsten's foto så kan ni göra det på telefon genom 0371-82918 eller genom brev på följande adress:

Fotoverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Valsten's foto och det är Svensson Valsten, Ann-Marie Berit som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,