Tullanders Byggnadsutveckling

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Tullanders Byggnadsutveckling är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Tullanders Byggnadsutveckling är ett av dem. Statusen för Tullanders Byggnadsutveckling är att Bolaget är aktivt.

Tullanders Byggnadsutveckling är ett Enskild firma och skapades 1992-08-11. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tullanders Byggnadsutveckling ska trivas.

Tullanders Byggnadsutveckling är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultativ verksamhet inom bygg- och jordbruksbranschen. Datatjänster. Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tullanders Byggnadsutveckling är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Tullanders Byggnadsutveckling och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Tullanders Byggnadsutveckling så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-40280.

.

De som är på något sätt har med Tullanders Byggnadsutveckling är Tullander, Jan Anders som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tullanders Byggnadsutveckling har 580617-XXXX som sitt organisationsnummer.