Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning är ett av dem. Statusen för Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning är att Bolaget är aktivt.

Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning är ett Enskild firma och skapades 2000-09-19. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning ska trivas.

I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sjukgymnastiska behandlingar inklusive akupunktur samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning inte är momsregistrerat.

Idag är Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-60311.

.

De som är på något sätt har med Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning är Chavez Lopez, Marta Ivonne som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ivonne Chavez Sjukgymnastik- och Akupunkturmottagning har 580417-XXXX som sitt organisationsnummer.