Pizzeria VDK AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva pizzeria, restaurang och hotellverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pizzeria VDK AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Pizzeria VDK AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 2007-09-14 så skapades Pizzeria VDK AB och bolaget är har F-skattsedel Pizzeria VDK AB har haft det sedan 2007-11-29.

Pizzeria VDK AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-12-06

556737-9713 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hylte.

Just nu är Pizzeria VDK AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Pizzeria VDK AB så går det att nå dem via telefon på 0345-20935 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pizzeria VDK AB är Krutov, Vadim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Krutova, Olga som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .