Innokrafft AB

Hallands län

Information

Innokrafft AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Innokrafft AB finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Innokrafft AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Innokrafft AB har haft sedan 2006-12-14. Innokrafft AB har funnits sedan och 2006-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Innokrafft AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Hylte arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Innokrafft AB Privat, ej börsnoterat.

Innokrafft AB har idag 556714-3796 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Innokrafft AB

Bolaget skall utveckla automatisering för verkstadsindustrin, handla med komponenter samt utveckla sammanfogingsteknik inom i huvudsak motståndssvetsning för verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I Innokrafft AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kraft, Sydow Lars-Göran som är född 1949 och har titeln VD, Kraft, Sydow Lars-Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson Kraft, Rigmor Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Löw, Wolfgang Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.