Johansson Måleriservice Unnaryd AB

Hallands län

Information

556705-6204 är organisationsnummer för bolaget Johansson Måleriservice Unnaryd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johansson Måleriservice Unnaryd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Johansson Måleriservice Unnaryd AB finns i.

Johansson Måleriservice Unnaryd AB har varit registrerat sedan 2006-06-14 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johansson Måleriservice Unnaryd AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-29.

Johansson Måleriservice Unnaryd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Johansson Måleriservice Unnaryd AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Johansson Måleriservice Unnaryd AB så kan ni göra det på telefon genom 0345-10110 eller genom brev på följande adress:
SÖDRA INDUSTRIGATAN 11, 314 34, Hyltebruk

Bolaget ska bedriva måleriarbeten och försäljning av målerivaror samt äga och förvalta fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Johansson Måleriservice Unnaryd AB och det är Johansson, Jim Axel Tommy som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Dick Torsten Kristoffer som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Rosita Angelika Sofi som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor,