Torups Ön Entreprenad AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Torups Ön Entreprenad AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Torups Ön Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Torups Ön Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Torups Ön Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-17. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Torups Ön Entreprenad AB ska trivas.

Torups Ön Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva lantbruk samt entreprenad inom jord- och skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torups Ön Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är Torups Ön Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Torups Ön Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Torups Ön Entreprenad AB är Andersson, Per Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Jenny Carina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Torups Ön Entreprenad AB har 556699-7473 som sitt organisationsnummer.