Sävsebo Holding AB

Hallands län

Information

Sävsebo Holding AB är ett av många verksamheter som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Sävsebo Holding AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sävsebo Holding AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-09.

Sävsebo Holding AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-01-25. Men sedan 2006-03-09 så har Sävsebo Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sävsebo, 314 91, Hyltebruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sävsebo Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Hylte arbetar för att verksamheter som Sävsebo Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sävsebo Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad och fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sävsebo Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sävsebo Holding AB och det är följande personer, Andersson, Nils Tommy Sivert som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ann-Sofi Marie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Karl Boris som är född 1934 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sävsebo Holding AB är 556697-3995.