Hyltebruks Skylt AB

Hallands län

Information

Hyltebruks Skylt AB är en verksamhet som finns i Hylte. I Hyltebruks Skylt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Juntura, Aimo Juhani som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Annica Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hyltebruks Skylt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hyltebruks Skylt AB på telefon 0345-10970.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av vägmärken, skyltar, väggrindar, trafiktekniska produkter, reklamskyltar och bildekorer jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hyltebruks Skylt AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hyltebruks Skylt AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hyltebruks Skylt AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-06-15 och Hyltebruks Skylt AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-06-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hyltebruks Skylt AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hyltebruks Skylt AB har 556696-4440 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.