Olanders Blommor o Ting Eftr. AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Olanders Blommor o Ting Eftr. AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Olanders Blommor o Ting Eftr. AB är ett av dem. Statusen för Olanders Blommor o Ting Eftr. AB är att Bolaget är aktivt.

Olanders Blommor o Ting Eftr. AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-08-09. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Olanders Blommor o Ting Eftr. AB ska trivas.

Olanders Blommor o Ting Eftr. AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-18. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fösäljning av snittblommor, krukväxter, krukor, plantor och jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Olanders Blommor o Ting Eftr. AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-18.

Idag är Olanders Blommor o Ting Eftr. AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Olanders Blommor o Ting Eftr. AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-10114.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Olanders Blommor o Ting Eftr. AB är Karlsson, Ann-Louise Birgitta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Lars Ove som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Olanders Blommor o Ting Eftr. AB har 556684-4154 som sitt organisationsnummer.