AB Telax

Hallands län

Information

AB Telax hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där AB Telax finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Telax tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AB Telax har haft sedan 2005-10-27. AB Telax har funnits sedan och 2005-10-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AB Telax så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkv. 3, 314 41, Torup men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0345-17450.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AB Telax Privat, ej börsnoterat.

AB Telax har idag 556682-6086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB Telax

Bolaget skall bedriva import, försäljning och tillverkning av möbler samt därmed förenlig verksamhet.

I AB Telax så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars-Bertil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Österberg, Göran Carl Richard som är född 1944 och har titeln Suppleant, Österberg, Göran Carl Richard som är född 1944 och har titeln Delgivningsbar person, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .