Saluhallen Gott & Smått Unnaryd AB

Hallands län

Information

I Hylte finns det ett Aktiebolag som heter Saluhallen Gott & Smått Unnaryd AB. Det finns flera bolag som liknar Saluhallen Gott & Smått Unnaryd AB i Hallands län. Hylte är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2005-04-28 så har Saluhallen Gott & Smått Unnaryd AB varit registrerat. Idag är Saluhallen Gott & Smått Unnaryd AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Saluhallen Gott & Smått Unnaryd AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Saluhallen Gott & Smått Unnaryd AB så kan ni göra det på 0371-60788.

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel och presentartiklar, uthyrning av bostäder och butiksytor samt försäljning av tjänster såsom turistbyrå och konsultverksamhet av administration.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Rosén, Knut Olof Mikael som är född 1955 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Borgs, Anders Viktor -Dahle, Inger Margareta -Rosén, Knut Olof Mikael .

Saluhallen Gott & Smått Unnaryd AB har 556679-8962 som sitt organisationsnummer.