Teknova i Brännögård AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Teknova i Brännögård AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Teknova i Brännögård AB är ett av dem. Statusen för Teknova i Brännögård AB är att Bolaget är aktivt.

Teknova i Brännögård AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-03. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Teknova i Brännögård AB ska trivas.

Teknova i Brännögård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska utföra produktutveckling inom microvågsteknik, bemanningsuppdrag, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Teknova i Brännögård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10.

Idag är Teknova i Brännögård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Teknova i Brännögård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-1825669.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Anders Krister -Andersson, Gerd Anneli Marie.

De som är på något sätt har med Teknova i Brännögård AB är Andersson, Anders Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gerd Anneli Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

Teknova i Brännögård AB har 556673-7259 som sitt organisationsnummer.