Magnus K. Skogsentreprenad AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva skogsavverkning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Magnus K. Skogsentreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Magnus K. Skogsentreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 2004-09-16 så skapades Magnus K. Skogsentreprenad AB och företaget är har F-skattsedel Magnus K. Skogsentreprenad AB har haft det sedan 2004-11-06.

Magnus K. Skogsentreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-11-06

556666-5476 är organisationsnummret för företaget som finns i Hylte.

Just nu är Magnus K. Skogsentreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Magnus K. Skogsentreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0345-21216 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Magnus K. Skogsentreprenad AB är Karlsson, Bo Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Pia Jeanette som är född 1976 och har titeln Suppleant, Karlsson, Leif Sven-Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .