Hylte Formplast AB

Hallands län

Information

Hylte Formplast AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Hylte Formplast AB finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hylte Formplast AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hylte Formplast AB har haft sedan 2004-04-22. Hylte Formplast AB har funnits sedan och 2004-04-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hylte Formplast AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hantverksg. 2, 314 34, Hyltebruk men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-71100.

Hylte arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hylte Formplast AB Privat, ej börsnoterat.

Hylte Formplast AB har idag 556657-3514 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hylte Formplast AB

Bolaget skall bedriva förmgivning och tillverkning av plastprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hylte Formplast AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lönnberg, Evert Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnberg, Janetta Zaneta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .