WecoTech Automation AB

Hallands län

Information

WecoTech Automation AB är ett bolag som finns i Hylte. I WecoTech Automation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Rolf Ove Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Bengtsson, Rolf Ove Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilqvist, Mats Håkan Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Helén Ann-Charloth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Snygg, Per Anders Stefan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med WecoTech Automation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå WecoTech Automation AB på telefon 035-42200.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på automation och process reglerteknik, handel med el- och automationsutrustning, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är WecoTech Automation AB av bolagstypen Aktiebolag.

WecoTech Automation AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

WecoTech Automation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-11-27 och WecoTech Automation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för WecoTech Automation AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

WecoTech Automation AB har 556651-0367 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.