Westcoast Technologies AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Westcoast Technologies AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Westcoast Technologies AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Westcoast Technologies AB är momsregistrerat sedan2003-11-27 och har organisationsnummer 556651-0359.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-42200.

Westcoast Technologies AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-11-27.

I Westcoast Technologies AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bengtsson, Rolf Ove Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Bengtsson, Helén Ann-Charloth som är född 1965 och har titeln Suppleant , Snygg, Per Anders Stefan som är född 1968 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på automation och process reglerteknik, handel med el- och automatutrustning, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.