Lerocon AB

Hallands län

Information

556647-4309 är organisationsnummer för verksamheten Lerocon AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lerocon AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Lerocon AB finns i.

Lerocon AB har varit registrerat sedan 2003-07-29 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lerocon AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-12-11.

Lerocon AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lerocon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Lerocon AB så kan ni göra det på telefon genom 0371-80606 eller genom brev på följande adress:
Anderstorpsv. 24, 332 36, Gislaved

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning, utbildning, service och konsultation gällande specialmaskiner inom verk- stadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lerocon AB och det är Lejon, Hans Olov som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lejon, Christer Niklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Arne David Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Patrik Bror Per som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejon, Börje Christer som är född 1942 och har titeln Suppleant, Bruzell, Anna Michaela som är född 1960 och har titeln Revisoremreko AB som är född och har titeln Revisor,