ETAB AB

Hallands län

Information

ETAB AB är ett av många verksamheter som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som ETAB AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ETAB AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-05-15.

ETAB AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2003-01-30. Men sedan 2009-04-30 så har ETAB AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tornåsv. 11, 314 98, Torup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ETAB AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-31137.

Hylte arbetar för att verksamheter som ETAB AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ETAB AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva HVB-hem för barn och ungdomar, utföra utredningar och behandlingar med huvudinriktning av psykologiska arbetsinsatser samt turiströrelse och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ETAB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ETAB AB och det är följande personer, Nilsson, Karl Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Eva Mari som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Petra Camilla som är född 1978 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ETAB AB är 556639-3327.