Karlsson Product Developments AB

Hallands län

Information

Karlsson Product Developments AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Karlsson Product Developments AB finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Karlsson Product Developments AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Karlsson Product Developments AB har haft sedan 2003-02-06. Karlsson Product Developments AB har funnits sedan och 2003-02-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Karlsson Product Developments AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Eskelsbo, 310 38, Simlångsdalen men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5206885.

Hylte arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Karlsson Product Developments AB Privat, ej börsnoterat.

Karlsson Product Developments AB har idag 556636-6422 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Karlsson Product Developments AB

Bolaget skall bedriva konstruktion, prototyptillverkning, provning och försäljning av mekansika och elektriska komponenter och system, huvudsakligen inom fordonsbranschen, placering på kort eller lång sikt av likviditetsöverskott i börsaktier eller andra alternativ till banksparande ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Karlsson Product Developments AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, David Åke Mikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Eskil Ragnar som är född 1971 och har titeln Suppleant, Strömberg, Lars Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Peter Strömbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .