Trius AB

Hallands län

Information

556631-9801 är organisationsnummer för företaget Trius AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trius AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Trius AB finns i.

Trius AB har varit registrerat sedan 2002-09-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Trius AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Trius AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trius AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med Trius AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5773056 eller genom brev på följande adress:
Braslyckev. 2, 314 98, Torup

Bolaget skall bedriva verksamhet inom skogsentreprenad, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trius AB och det är Svensson, Urban Jörgen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hanna Lillemor som är född 1976 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,