T-KM Service AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva kiosk- och gatuköksrörelse, fastighets- service och elinstallationsarbeten samt försäljning av därtill hörande varor såsom vitvaror, hushållselektriska maskiner och andra förekommande varor till fastighetsskötsel underhåll och elinstallationer, jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för T-KM Service AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är T-KM Service AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 2002-02-15 så skapades T-KM Service AB och bolaget är har F-skattsedel T-KM Service AB har haft det sedan 2005-06-16.

T-KM Service AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-16

556623-2756 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hylte.

Just nu är T-KM Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med T-KM Service AB så går det att nå dem via telefon på 0345-10151 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom T-KM Service AB är Möttönen, Kari Juhani som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Möttönen, Timo Olavi som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .