Bendex AB

Hallands län

Information

Bendex AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Bendex AB finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bendex AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bendex AB har haft sedan 2002-11-21. Bendex AB har funnits sedan och 2002-11-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bendex AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Alexanders v. 1, 314 93, Hyltebruk men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0345-40660.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bendex AB Privat, ej börsnoterat.

Bendex AB har idag 556622-4332 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Alexandersson, Per Daniel Tobias är den som för stunden ansvarar för Bendex AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva legoverksamhet såsom rörbockning, pressning och robotsvetsning samt därmed förenlig verksamhet.

I Bendex AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alexandersson, Per Daniel Tobias som är född 1975 och har titeln VD, Alexandersson, Per Daniel Tobias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Dan Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Gert Holger Lorenz som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Gert Johan Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Carl Henrik som är född 1965 och har titeln RevisorAndersson, Kurt Axel som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .