Decon Wheel AB

Hallands län

Information

Decon Wheel AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Decon Wheel AB finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Decon Wheel AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Decon Wheel AB har haft sedan 2002-01-14. Decon Wheel AB har funnits sedan och 2002-01-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Decon Wheel AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Landerydsv., 314 33, Hyltebruk men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-40880.

Hylte arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Decon Wheel AB Privat, ej börsnoterat.

Decon Wheel AB har idag 556618-9006 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Decon Wheel AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av hjälpmedel till handikappade samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Decon Wheel AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Lena Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt-Eric Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .