STAR Service i Torup AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva rådgivning, import, försäljning och service av verktygsmaskiner för verkstadsindustrin (ej elektronik eller elektriska maskiner) liksom kringutrustning till verkstads- industrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för STAR Service i Torup AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är STAR Service i Torup AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 2001-06-19 så skapades STAR Service i Torup AB och bolaget är har F-skattsedel STAR Service i Torup AB har haft det sedan 2001-07-13.

STAR Service i Torup AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-03

556611-4806 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hylte.

Just nu är STAR Service i Torup AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med STAR Service i Torup AB så går det att nå dem via telefon på 070-5367672 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom STAR Service i Torup AB är Holdt, Jörgen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Holdt, Henrik Elof som är född 1978 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.