NKAB Entreprenad AB

Hallands län

Information

NKAB Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som NKAB Entreprenad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

NKAB Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-23.

NKAB Entreprenad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2001-05-16. Men sedan 2001-05-23 så har NKAB Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringv. 6, 314 94, Landeryd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NKAB Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0371-40003.

Hylte arbetar för att verksamheter som NKAB Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NKAB Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, mark och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom.

Firmatecknare för NKAB Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NKAB Entreprenad AB och det är följande personer, Kjeller, Nils Kurt Jan-Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Helena Marie Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för NKAB Entreprenad AB är 556611-4327.