Algerbo Skogstransporter AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Algerbo Skogstransporter AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Algerbo Skogstransporter AB är ett av dem. Statusen för Algerbo Skogstransporter AB är att Bolaget är aktivt.

Algerbo Skogstransporter AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-22. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Algerbo Skogstransporter AB ska trivas.

Algerbo Skogstransporter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Algerbo Skogstransporter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är Algerbo Skogstransporter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Algerbo Skogstransporter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-46042.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Algerbo Skogstransporter AB är Algerbo, Gert Agne Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Algerbo, Birgit Kerstin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Algerbo, Gerth Peter Andreas som är född 1971 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Algerbo Skogstransporter AB har 556607-3259 som sitt organisationsnummer.