Sandells Förvaltnings AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Sandells Förvaltnings AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sandells Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Sandells Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Sandells Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sandells Förvaltnings AB ska trivas.

Sandells Förvaltnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, värdepappershandel, hästuppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandells Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Sandells Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Sandells Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sandells Förvaltnings AB är Sandell, Kurt Lennart som är född 1939 och har titeln VD, Sandell, Kurt Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandell, Gun Lisbeth Inga-Lill som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bergström, Ingrid Ulrika som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Sandells Förvaltnings AB har 556587-8872 som sitt organisationsnummer.