Procast Rebecca Ammer AB

Hallands län

Information

556568-8610 är organisationsnummer för företaget Procast Rebecca Ammer AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Procast Rebecca Ammer AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Procast Rebecca Ammer AB finns i.

Procast Rebecca Ammer AB har varit registrerat sedan 1999-05-17 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Procast Rebecca Ammer AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Procast Rebecca Ammer AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Procast Rebecca Ammer AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Procast Rebecca Ammer AB så kan ni göra det på telefon genom 0371-45030 eller genom brev på följande adress:
Bälshult 202, 314 92, Långaryd

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultverksamhet inom gjuterier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Procast Rebecca Ammer AB och det är Ammer, Rebecca Martina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Per Olov som är född 1954 och har titeln Suppleant, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Dernbrant, Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,