Monteringsteknik i Unnaryd AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Monteringsteknik i Unnaryd AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Monteringsteknik i Unnaryd AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Monteringsteknik i Unnaryd AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556564-1403.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0371-60350 alternativt besöka eller skicka post till Monteringsteknik i Unnaryd AB på följande adress Västerlångg. 26, 310 83, Unnaryd.

Monteringsteknik i Unnaryd AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Monteringsteknik i Unnaryd AB så sitter följande personer i styrelsen: Gunnarsson, Jan Tommy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ström, Pär Mikael Donald som är född 1967 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva monteringsarbeten och servicearbeten inom verkstadsbranschen, äga och förvalta fastigheter, inventarier och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.