Interiörhuset i Hyltebruk AB

Hallands län

Information

I Hylte finns det ett Aktiebolag som heter Interiörhuset i Hyltebruk AB. Det finns flera verksamheter som liknar Interiörhuset i Hyltebruk AB i Hallands län. Hylte är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Interiörhuset i Hyltebruk AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 1998-04-14 så har Interiörhuset i Hyltebruk AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Interiörhuset i Hyltebruk AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Interiörhuset i Hyltebruk AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Interiörhuset i Hyltebruk AB så kan ni göra det på 0345-71025.

Bolaget skall bedriva färg- och golvhandel samt handel med interiörprodukter och kosmetikaprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sandberg, Anna Ingela Monica som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlblom, Sofie Anna som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lagesson, Lars Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Hallandsrevisorn AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Interiörhuset i Hyltebruk AB har 556554-8590 som sitt organisationsnummer.