M2 Retail Solutions Aktiebolag

Hallands län

Information

556546-1398 är organisationsnummer för företaget M2 Retail Solutions Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M2 Retail Solutions Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som M2 Retail Solutions Aktiebolag finns i.

M2 Retail Solutions Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-09-15 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M2 Retail Solutions Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

M2 Retail Solutions Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M2 Retail Solutions Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med M2 Retail Solutions Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0345-19900 eller genom brev på följande adress:
Rydöforsv. 7, 314 42, Rydöbruk

Föremål för bolagets verksamhet är att utveckla och leverera nyckelfärdiga butikslösningar till globala aktörer, inom främst sportkonfektion- och skohandeln. Detta innefattar allt från design, konstruktion, layout, produktion, ljussättning, audio video, projektledning, byggnation och montering.

Det finns olika personer som har en koppling med M2 Retail Solutions Aktiebolag och det är Lennartson, Pär Åke Johan som är född 1962 och har titeln VD, Lennartson, Pär Åke Johan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svennungsson, Jarl Gunnar Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Skibola, Ivo som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Linda Viktoria som är född 1976 och har titeln Revisor,