B & M Bengtssons Åkeri AB

Hallands län

Information

B & M Bengtssons Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som B & M Bengtssons Åkeri AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B & M Bengtssons Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

B & M Bengtssons Åkeri AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1997-06-02. Men sedan 1999-01-01 så har B & M Bengtssons Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyponv. 11, 314 32, Hyltebruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B & M Bengtssons Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-17210.

Hylte arbetar för att bolag som B & M Bengtssons Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B & M Bengtssons Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och utföra logistikarbeten inom åkerinäringen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B & M Bengtssons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B & M Bengtssons Åkeri AB och det är följande personer, Bengtsson, Bengt Gerhard som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Carl Magnus som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Allan Carl som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B & M Bengtssons Åkeri AB är 556543-1045.