Allpryl i Unnaryd Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Allpryl i Unnaryd Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Allpryl i Unnaryd Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Allpryl i Unnaryd Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Allpryl i Unnaryd Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-20. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där företaget finns i jobbar för att företag som Allpryl i Unnaryd Aktiebolag ska trivas.

Allpryl i Unnaryd Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hylte så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla och marknadsföra materialhanteringssystem, metallgjuteri samt äga och förvalta värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Allpryl i Unnaryd Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Allpryl i Unnaryd Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Allpryl i Unnaryd Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-60580.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Allpryl i Unnaryd Aktiebolag är Eriksson, Anders Torsten Herbert som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Anders Roger som är född 1962 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Allpryl i Unnaryd Aktiebolag har 556503-6372 som sitt organisationsnummer.