Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag

Hallands län

Information

Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1994-02-16. Men sedan 1996-01-01 så har Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till G. Nissastigen 13, 314 41, Torup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-20900.

Hylte arbetar för att verksamheter som Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet och handel inom måleri och färg och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag och det är följande personer, Lindmark, Sören Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Dragica Katarina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hall, Jörgen Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Hall Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sören Lindmarks Måleri Aktiebolag är 556482-4141.