Torups Schakt Aktiebolag

Hallands län

Information

Torups Schakt Aktiebolag är ett bolag som finns i Hylte. I Torups Schakt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Lars Valter Kjell som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Ove Donald som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Erik Ola som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torups Schakt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Torups Schakt Aktiebolag på telefon 0345-20205.

Bolaget skall bedriva schaktentreprenad och uthyrning av schaktmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torups Schakt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Torups Schakt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Torups Schakt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Torups Schakt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torups Schakt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Lars Valter Kjell -Nilsson, Nils Ove Donald

Torups Schakt Aktiebolag har 556481-6147 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.