Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag

Hallands län

Information

556478-7132 är organisationsnummer för verksamheten Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag finns i.

Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-08 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0345-10728 eller genom brev på följande adress:
Soldatg. 8, 314 34, Hyltebruk

Bolaget skall bedriva montering och försäljning av låsar och byggnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lås & Byggtjänst i Hyltebruk Aktiebolag och det är Eriksson, Hugo Gunnar Alfred som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bengt Peter Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor,