Hylte Åkeri Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Hylte Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Hylte Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hylte Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hylte Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-30. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där företaget finns i jobbar för att företag som Hylte Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Hylte Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hylte Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Hylte Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Hylte Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-71288.

Firman tecknas var för sig av -Davidsson, Nils Åke Lennart -Davidsson, Per Åke Fredrik.

De som är på något sätt har med Hylte Åkeri Aktiebolag är Davidsson, Nils Åke Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Per Åke Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Hylte Åkeri Aktiebolag har 556478-2232 som sitt organisationsnummer.