Bröderna Millegård Aktiebolag

Hallands län

Information

Bröderna Millegård Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Bröderna Millegård Aktiebolag finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bröderna Millegård Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bröderna Millegård Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Bröderna Millegård Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna Millegård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skattegård 105, 314 96, Torup men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2497227.

Hylte arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bröderna Millegård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bröderna Millegård Aktiebolag har idag 556468-0204 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bröderna Millegård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva skogsentreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Bröderna Millegård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Millegård, Hans Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Millegård, Håkan Thomas Peter som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .