Arne Lindqvist Vård Aktiebolag

Hallands län

Information

Arne Lindqvist Vård Aktiebolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Arne Lindqvist Vård Aktiebolag finns. I Hylte så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arne Lindqvist Vård Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Arne Lindqvist Vård Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Arne Lindqvist Vård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Örsten, 314 96, Torup men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-21196.

Hylte arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arne Lindqvist Vård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arne Lindqvist Vård Aktiebolag har idag 556453-6364 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Arne Lindqvist Vård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva enskilt vårdhem med inriktning på vård av psykiskt störda och därmed förenlig verksamhet.

I Arne Lindqvist Vård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Gerry Reinhold Migell som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Katarina Susanne Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .