Mårten Johansson Aktiebolag

Hallands län

Information

Bolaget skall driva värdepappers- och fastighetsförvaltning, konsulttjänster inom försäljning och marknadsföring, import och export av kemisk-tekniska produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mårten Johansson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Mårten Johansson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 1992-10-27 så skapades Mårten Johansson Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

Mårten Johansson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556452-2323 är organisationsnummret för företaget som finns i Hylte.

Just nu är Mårten Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Mårten Johansson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 035-109430 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mårten Johansson Aktiebolag är Johansson, Erik Mårten som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Marie Ann-Charlott som är född 1963 och har titeln Suppleant, Bergström, Ingrid Ulrika som är född 1964 och har titeln Revisor, Andersson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .