Kambo Skans Aktiebolag

Hallands län

Information

556448-8640 är organisationsnummer för bolaget Kambo Skans Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kambo Skans Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Kambo Skans Aktiebolag finns i.

Kambo Skans Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-08-10 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kambo Skans Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Kambo Skans Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kambo Skans Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Svensson, Eva Ann-Mari Birgitta -Svensson, Sven Erling

Vill ni komma i kontakt med Kambo Skans Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0345-71920 eller genom brev på följande adress:
Kambo Skans, 314 32, Hyltebruk

Bolaget skall bedriva konsulttjänster samt utveckling och tillverkning av maskiner för plast- och gummiindustrin, ägande och förvaltning av företag, handel med och förvaltning av fastigheter, handel med och förvaltning av aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förnelig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kambo Skans Aktiebolag och det är Svensson, Sven Erling som är född 1945 och har titeln VD, Svensson, Sven Erling som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Ann-Mari Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,