Airfelt AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av ovävda textilier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Airfelt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Airfelt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 1992-03-20 så skapades Airfelt AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556445-3107 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hylte.

Just nu är Airfelt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Airfelt AB så går det att nå dem via telefon på 0371-71043 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekman, Berit Solveig Ellenor -Ekman, Bo Johan -Klaesson, Björn Christer Johnny

Följande personer är på något sätt aktiva inom Airfelt AB är Ekman, Berit Solveig Ellenor som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekman, Bo Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Klaesson, Björn Christer Johnny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Sallmén, Herbert Sture Harald som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .