Torups Konstantia Aktiebolag

Hallands län

Information

Torups Konstantia Aktiebolag är ett bolag som finns i Hylte. I Torups Konstantia Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindeberg, Nils Anders Boris som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björck, Marianne Elisabet C som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Liedqvist, Leif Erik som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torups Konstantia Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Torups Konstantia Aktiebolag på telefon 0345-20425.

Bolaget skall driva handel med skog och skogsprodukter samt äga och förvalta egna skogsfastigheter.

Idag är Torups Konstantia Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Torups Konstantia Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Torups Konstantia Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Torups Konstantia Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torups Konstantia Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindeberg, Nils Anders Boris

Torups Konstantia Aktiebolag har 556442-2748 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.