Ekoteak Inredning Aktiebolag

Hallands län

Information

556441-0016 är organisationsnummer för företaget Ekoteak Inredning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekoteak Inredning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Ekoteak Inredning Aktiebolag finns i.

Ekoteak Inredning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-08 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekoteak Inredning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Ekoteak Inredning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekoteak Inredning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ekoteak Inredning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0371-72026 eller genom brev på följande adress:
Blängsbo 201, 310 83, Unnaryd

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av köksinredningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekoteak Inredning Aktiebolag och det är Albinsson, Stig Ove Kenneth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Edit Anette Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,