Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag

Hallands län

Information

Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag är ett företag som finns i Hylte. I Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gullberg, Greta Ann-Louise som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullberg, Kristoffer Mikael som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Jakobsson, Birgitta Ann-Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, BiJako Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag på telefon 0345-17737.

Bolaget ska bedriva handel med kläder jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Klädhörnan i Hyltebruk Aktiebolag har 556440-6824 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.