Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag

Hallands län

Information

556437-9955 är organisationsnummer för verksamheten Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hylte som är den kommunen som Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag finns i.

Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-25 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hylte som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3321333 eller genom brev på följande adress:
Lindv. 10, 314 41, Torup

Bolaget skall utföra elservice och elreparationer för privatpersoner och industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Roland & Ing-Marie Nilssons Elbyrå Torup Aktiebolag och det är Nilsson, Nils Elving Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Barbro Ing-Mari som är född 1956 och har titeln Suppleant, Johansson, Dan Stefan som är född 1973 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor,