Nils Bauréus Trading Aktiebolag

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hylte och Nils Bauréus Trading Aktiebolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Nils Bauréus Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nils Bauréus Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Nils Bauréus Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-19. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nils Bauréus Trading Aktiebolag ska trivas.

Nils Bauréus Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av precisionsvågar, gångjärn, beslag, byggnadsvaror, handel med värdepapper, köp och försäljning av fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nils Bauréus Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Nils Bauréus Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Nils Bauréus Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-20271.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Nils Bauréus Trading Aktiebolag är Bauréus, Nils-David Malkolm som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Bauréus, Inger Marianne som är född 1939 och har titeln Suppleant, Lavén, Jan Wilhelm som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Jan Lavèn AB som är född och har titeln Revisor, .

Nils Bauréus Trading Aktiebolag har 556422-8285 som sitt organisationsnummer.