Gustafssons V.V.S i Hylte Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Gustafssons V.V.S i Hylte Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hylte här finns det många olika Aktiebolag. Gustafssons V.V.S i Hylte Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Hylte jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Gustafssons V.V.S i Hylte Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556417-3846.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0345-71416 alternativt besöka eller skicka post till Gustafssons V.V.S i Hylte Aktiebolag på följande adress Järnvägsg. 4, 314 31, Hyltebruk.

Gustafssons V.V.S i Hylte Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gustafssons V.V.S i Hylte Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Karin Lillemor Irene som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva V.V.S. verksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.