Aktiebolaget Hylte Rörbolag

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva värme-, vatten-, ventilations- och sanitetsinstallationer, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Hylte Rörbolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hylte så är Aktiebolaget Hylte Rörbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Hylte arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hylte och i Hallands län. Redan 1990-12-14 så skapades Aktiebolaget Hylte Rörbolag och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Hylte Rörbolag har haft det sedan 1995-01-01.

Aktiebolaget Hylte Rörbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556414-5463 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hylte.

Just nu är Aktiebolaget Hylte Rörbolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Hylte Rörbolag så går det att nå dem via telefon på 0345-17325 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Hylte Rörbolag är Johansson, Lars-Åke Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jenny Senja Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .